Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Brood- en Visdag. Werkbezoek Integral Mission Community

24 januari @ 09:30 - 17:00

€30

Brood- en Visdag. Werkbezoek Integral Mission Community
Geloven in Moerwijk Brood-en-Visdag-Integral-Mission-Geloven-in-Moerwijk-Tear-Missionair-Platform-Den-Haag Brood- en Visdag. Werkbezoek Integral Mission Community
Op 24 januari organiseert Tear ism Missionair Platform Den Haag een werkconferentie over Integral Mission.
Predikanten, voorgangers, kerkelijk werkers en studenten bezinnen zich tijdens deze dag op de principes van integral mission: de overtuiging dat Gods missie betrekking heeft op alle aspecten van het leven

We beginnen de dag in de praktijk met een exclusief kijkje in de keuken van allerlei initiatieven en geloofsgemeenschappen in Den Haag.
We bezoeken praktijkvoorbeelden in Den Haag zoals o.a. Geloven in Moerwijk, Buurttuin de Marcustuin en de Moerwijk Coöperatie Maar ook aan plekken als Leven in LaakHECHTVictory Outreach en De Havenkerk.

Vanuit die context reflecteren we vervolgens op wat de Bijbel zegt over kerk-zijn in de buurt en de toepassing hiervan in onze eigen praktijk.

Praktische informatie 

Tijd: 24 januari 2018, 09.30 uur tot 21.00 uur.

Plaats: Den Haag, Startlocatie is De Havenkerk (Om en Bij 116)

Organisatie: Tear, het Missionair Platform Den Haag en de werkgroep Integral Mission Community

Deelnemers: Denkers, doeners en duwers op het terrein van Integral Mission.

Kosten: €30,=

Meld je meteen even aan via www.tear.nl/broodvisdag

Over Geloven in Moerwijk
Geloven in Moerwijk is een jonge huis-tuin-en-keuken-kerk in een wijk waar van alles gebeurt; Moerwijk! Wij willen kerk-zijn op een creatieve en praktische manier die past bij onze buurt en buren. Met elkaar willen we een positieve bijdrage leveren aan de plek waar we wonen. Dit doen we onder andere door onze BuurttuinenSamen vieringen, LED-avondenPizza-avonden, door ons vrijwilligerswerk bij de Voedselbankde Kinderwinkelhet TienerrestaurantBij Betje of Team Heeswijk, door onze sociale ondernemingen Soco Soco & de Moerwijk Coöperatie io en door op zo’n manier ons leven en geloof te delen, dat mensen uit verschillende culturen zich bij ons thuis voelen.

Missie
Als Geloven in Moerwijk vinden we het belangrijk om ons leven en geloof met elkaar en de mensen om ons heen te delen. Samen willen we een positieve bijdrage leveren aan onze buurt. We dagen elkaar en de mensen om ons heen uit om Jezus na te volgen.

Over de Pioniersplek
Geloven in Moerwijk
 is een pioniersplek van de Protestantse Kerk Nederland (PKN) in Den Haag. Pioniersplekken zijn nieuwe vormen van kerk-zijn. Kerk op een manier die past bij mensen van deze tijd. Wil je weten of Geloven in Moerwijk als kerk iets voor jou is? De beste manier om daar achter te komen, is door een keer ergens aan mee te doen.

Heb je vragen over het leven of geloven? Heb je hulp nodig? Neem dan gerust contact op met onze pastor & pionier, Bettelies Westerbeek. Een koffie-afspraak in Moerwijk is zo gemaakt (zwart zonder suiker ;-)).

Ons telefoonnummer is:          070 – 221 211 3
Algemeen emailadres is:         info@geloveninmoerwijk.nl 
Bettelies haar emailadres is:   pastor@geloveninmoerwijk.nl

Locatie

MarcusHuis
Jan Luykenlaan 92
Den Haag, Zuid-Holland 2533 JT Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06 27 37 36 30
Website:
https://geloveninmoerwijk.nl/locatie/marcushuis/