Home

Welkom op de website van Geloven in Moerwijk
Op deze website vind je meer informatie over wie we zijn en wat we doen in Moerwijk. Neem hier een kijkje bij onze activiteiten en kom ook gerust eens langs als je in de buurt bent! Like ook onze pagina op Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.

Over Geloven in Moerwijk
Geloven in Moerwijk is een jonge huis-tuin-en-keuken-kerk in een wijk waar van alles gebeurt. Wij willen kerk-zijn op een creatieve en praktische manier die past bij onze buurt en buren. Met elkaar willen we een positieve bijdrage leveren aan de plek waar we wonen. Dit doen we onder andere door onze buurttuin, vieringen, inloopmomenten, pizza-avonden en door samen ons leven en geloof te delen, op zo’n manier dat mensen uit verschillende culturen zich thuis voelen.  

Missie
We vinden het belangrijk om ons leven en geloof te delen met elkaar en de mensen om ons heen. Samen willen we een positieve bijdrage leveren aan onze buurt. We dagen elkaar en de mensen om ons heen uit om Jezus na te volgen.

Wil je weten of Geloven in Moerwijk als kerk iets voor jou is? De beste manier om daar achter te komen, is door een keer ergens aan mee te doen.

Heb je vragen over het leven of geloven? Heb je hulp nodig? Neem dan gerust contact op met onze pastor & pionier, Bettelies Westerbeek. Een koffie-afspraak in Moerwijk is zo gemaakt (zwart zonder suiker ;-)).

Contact met Geloven in Moerwijk

%d bloggers liken dit: